Kvalitások

A munkajogra specializálódott Ferencz, Fodor T., Kun & Partners Ügyvédi Társulást 2013-ban alapította dr. Ferencz Jácint, dr. Fodor T. Gábor és dr. Kun Attila. Az ügyvédi társulás Budapesten és Győrben állandó irodákat működtet.

Mindhárman sokéves gyakorlati és elméleti munkajogászi tapasztalattal rendelkezünk, illetve elismerésre tettünk szert mind a hazai, mind a nemzetközi munkajog területén.

Együttműködésünk keretében alapvetően munkajogi problémák komplex megoldását vállaljuk, de a győri iroda a gazdasági élet egyéb területein is folytat ügyvédi tevékenységet. Küldetésünk, hogy maximális diszkréció mellett a lehető leghatékonyabban nyújtsunk ügyfeleinknek munkajogi szolgáltatásokat a tanácsadástól a jogi képviseletig.

A többéves, sokrétű munkajogi tapasztalaton alapuló specializáltságnak köszönhetően teljes körű, átfogó munkajogi szolgáltatást nyújtunk az egyéni és a kollektív munkajog területén egyaránt. Együttműködésünk a jogi tanácsadáson és a jogi – peres és peren kívüli – képviseleten túl kiterjed szerződések és különböző dokumentumok elkészítésére, véleményezésére, szakvélemények elkészítésére stb.

Bármely, a munkajoggal kapcsolatos kérdés esetén készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.